25. 7. 2016

Kúsok leta

Zašli sme si po kúsok leta, ktoré máme takmer za domom. Tesne pred západom slnka, keď má pole najkrajšiu farbu. Až takú, že nevnímam okolité domy, ktoré clonia vo výhľade, lebo nechávajú štrbinku presne pre jeden osamelý strom. Niekedy zabúdam na pocity, ktoré mám pri rýchlych foto-výpadoch z domu, preto som rada, že som si ich prednedávnom pripomenula. Lebo občas naozaj stačí tak málo, vybehnúť von a tešiť sa z maličkostí, pretože všetko je v poriadku. Slnko je nezvyčajne veľké a oranžové, večery na balkóne sú tak príjemné, kníh na čítanie mám dosť, stačí si len vybrať z poličky. Stačí nepremýšľať zbytočne veľa, nebičovať sa pocitmi viny, ak som na svoje pomery málo produktívna, ale miesto toho sa pozitívne motivovať. 

Budem si užívať ďalšie kúsky leta (nie že chcem, nie že sa budem snažiť, budem!), lebo napriek tým neznesiteľne horúcim dňom je leto super, ak si ho rozložíme na drobné. Sú to výlety, dovolenky, veľa voľna (priveľa voľna!), za ktorým nám bude potom aj tak smutno, knihy, seriály... (Doplňte si ďalšie vlastné aktivity :)) Proste mám pocit, že tohtoročné leto je fajn, dokonca oveľa lepšie ako to minuloročné (aj keď je ešte len v polovici). Toľko mojich výlevov a ód na ročné obdobie, na ktoré možno zmením názor, keď vyjdem poobede von. :)


7 komentárov:

  1. Soni, je až neuveritelné, ako vieš vyjadriť obyčajné ľudské pocity. Alebo neobyčajné? Som pyšná na to, akým si človekom! Leto je úchvatné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekne napísané. Z fotiek cítiť leto, teplo a tá posledná je bezkonkurenčná :D Krásny príspevok, Sonja :) Užívaj si leto aj naďalej!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Rebeka :) Ja som len chcela odfotiť kvety, ale situácia sa vyvinula zaujímavejšie :D

      Odstrániť
  3. Sonka, toto bolo krásne... Krásne písmenká a krásne obrázky. Máš taký dar vystihnúť atmosféru... :) Ja sa musím priznať, že leto nie je moje naj obdobie :) No teraz som si ho naozaj vychutnala :)) P.S. Tá Tvoja mamina je z roka na rok krajšia! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Občas nie je ani moje, ale snažím sa užiť si všetky ročné obdobia, lebo každé je niečím špecifické :) Nie vždy to ide tak ľahko, ako to vyzerá :D Ale práve fotenie mi v tom najviac pomáha :) Ďakujem ti za milý komentár! ♥

      Odstrániť