24. 3. 2016

Doma máme jar

Ani neviete, aká som rada, že sa to vonku konečne začína podobať na jar. Hoci je dnes naozaj chladno a fúka severný vietor, svieti slnko, a to je pre mňa hlavné. Konečne som zhodila čižmy a "prezula" do prechodných topánok. Konečne je na slnku teplejšie a vidno záblesky zelenej v tej hnedej krajine. Už len nech sa zazelenie všetko, nech rozkvitnú stromy a budem najšťastnejšia. :) Zima bola akási dlhá, napriek tomu, že takmer žiadna nebola, a že zbehla rýchlo (mindfuck).

A čo doma? Tam už máme jar dávno. Obklopujeme sa tulipánmi a narcismi, ktoré žiaľ rýchlo odkvitnú, a tiež orchideami, ktoré si čoraz viac obľubujeme. Vyťahujeme veľkonočné ozdoby a vešiame na konáriky malé vajíčka a drevenú ozdôbku, ktorú som kúpila na hand-made bazáriku a ktorá je vzácnejšia, lebo je len jedna. A hladkáme mačku, ktorú jarná únava zloží v každom ročnom období. 

6 komentárov:

  1. Drahá Sonička,po tomto prečítani tvojho krásneho príspevku,normálne cítim jar...krásne čítanie... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky mám z přicházejícího jara radost. Krásné fotky :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Soni nadherna!!!! :) Nadherna ta druha fotka, nadherna drevena ozdobka a neskutocne krasna macka! :) No najma dakujem za tu poslednu vetu, nahlas ma rozosmiala! :DDD

    OdpovedaťOdstrániť