6. 7. 2016

Výlet na Ľubovniansky hrad

Niektoré miesta navštevujem často viackrát, najmä tie blízke, ktoré mám stále na očiach. Podľa fotiek by ste možno ani nezistili, že ide o jedno a to isté miesto, lebo sa stále správa inak. Východ či západ slnka, pekne či hmlisto, jar, leto, jeseň, zima... Hrady sú však statickejšie a veľmi sa pohľad nemenia. Navštevujeme ich väčšinou počas príjemného letného dňa, takže ani počasie nie je také rozmanité. Myslíte však, že mi to bráni zakaždým so sebou brať foťák? :) Ani náhodou. Bez neho si totiž neviem predstaviť takmer žiaden výlet. Snažím sa však, aby boli fotky zakaždým trochu iné, všímam si iné miesta, uhly. Fotenie mi občas ukazuje zákutia, ktoré by som inak možno prehliadla. Len výhľadov z vyvýšených miest sa neviem nikdy nabažiť, tie odfotím zakaždým, aj keby neviem čo. Možno si pamätáte tieto fotky z minulého roka, z rovnakého miesta. Snáď vás zaujmú aj tohtoročné. :) 


11 komentárov:

  1. Tam dokážem ísť aj každý rok a stále je čo obdivovať. Fotky sú prekrásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Soni nadherne si to pojala!!! :) Ja som snad na tom hrade este nebola... :( A na Tvojich fotkach je taky krasny, ze to urcite napravim!!! :) Dakujem za inspiraciu. A velmi sa mi pacili aj slova... Vies to povedat tak... obycajne, presne tak ako to je, no v pozadi vzdy akoby hrala hudba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Luci! :) Veľmi si ma potešila, naozaj. :) A nič si z toho nerob, hrad tam na teba určite počká ;) Nemáš si čo vyčítať, ja som zase videla veľmi málo pamiatok na západe, každý asi pochodí najskôr to, čo má blízko... :)

      Odstrániť
  3. Oooo a zabudla som pochvalit novu profilovku!!! :) Autoportret, alebo mam pochvalit niekoho dalsieho? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! ♥ Pokus o autoportrét, aspoň jedna fotka mi vtedy vyšla :D

      Odstrániť
  4. Krásne si to napísala! Na Ľubovnianskom hrade som nikdy nebola, i keď ho mám v podstate blízko. Dokonca moja spolužiačka tam pracuje počas leta. Ale na ten náš chodím dosť často, je to síce skôr zrúcanina a nie je na ňom nič zachované, keďže už niekoľko krát tam horelo, no výhľad z neho stojí za to a tiež sa mi páči, že sa o ňho starajú mnohí dobrovoľníci.:) A inak nádherné fotky♥
    Lily Of the Valley ││ Facebook page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ľubovniansky hrad nie je až tak ďaleko, treba to napraviť, ak budeš mať cestu! :) Ale súhlasím, že aj ten "náš" Šarišský má svoje čaro a dobrovoľníci (aj všetci pracovníci) urobili kus roboty, hrad vyzerá stále lepšie a lepšie :)

      Odstrániť
  5. Krásne fotky, Sonja! A aj tie predchádzajúce z Tatier, ktoré som nestihla pochváliť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a napodobne, tiež som všetko nestihla skomentovať, ale poctivo sledujem :))

      Odstrániť
  6. nádherné zábery! Bola som tam asi pred 6 rokmi a je tam veru nádherne.. výlet na celý deň :)

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  7. veď to je moje rodné mestečko! dôverne známe sú mi tie miesta aj výhľady. veľmi ma teší, že sa ti tam páči. fotky sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť