2. 2. 2016

Minuloročná zima

Ak by sa ma niekto po dlhom čase spýtal, čo mám nové, odpovedala by som tak, ako vždy. Ále, nič také. A tak sa cítim, aj keď vám chcem niečo napísať. Môj život sa skladá z rôznych maličkostí, či už veselých, alebo smutných, no nič sa mi nezdá po čase natoľko dôležité, aby som o tom napísala. Azda len to, že som ukončila skúšky lepšie, než som očakávala, že háčkujem, až ma prsty bolia, a že som prekonala strach z toboganov. Zdravšie stravovanie nechcem zakríknuť, lebo o necelý týždeň je tu škola, a dobre vieme, ako to dopadá. V zhone to istí bageta.

Akosi si stále nemôžem zvyknúť na zimu bez snehu. Áno, takéto hmlisté počasie dokážem mať tiež rada, ale asi tak na týždeň. Sneh bol u nás len na pár dní, aspoňže som ho stihla využiť na fotenie. Momentálne som už ale naladená na jar a neviem sa dočkať, keď sa všetko zazelená, stromy rozkvitnú a svet bude mať aj iné farby ako sivú a hnedú. Rok som mala odložené fotky z minuloročnej zimy, a takto po čase som k nim omnoho kritickejšia. Napriek tomu som stále uchvátená z farieb, ktoré na filme vznikli, tá kombinácia žiarivej bielej a modrej. Bolo by mi ľúto, ak by som vám neukázala aspoň zopár z nich. :)

6 komentárov:

  1. Krásné fotky :). Já to mám podobně, když se mě někdo zeptá, co nového, tak mám pocit, že vlastně celkem nic, přitom se pořád něco děje...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Soni to je krása! :) Tiež už vyčkávam jar, ale pri týchto fotkách si normmálne hovorím prečo vlastne... :))) Pohladenie po duši. Odkiaľ to je? Aká dedinka?
    A tiež som sa chcela spýtať na štrikovanie - pre mňa je neskutočne relaxačné (aj keď ja skôr háčkujem) :) Neukážeš niektoré výtvory? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Luci, keby bola vonku taká zima ako na fotkách, to by som brala! :) Škoda, že to vždy vydržalo len pár dní. Ja tiež skôr háčkujem ako štrikujem, a práve na niečom pracujem :) Keď to bude hotové, určite sa pochválim! Inak fotky sú za Veľkým Šarišom. :)

      Odstrániť
  3. Och, ani nehovor, ja sa tak strašne teším na jar! S tou zimou bez snehu sa asi budeme musieť zmieriť, zopár fotiek počas krátkej zasneženej zimy som tiež stihla, ale tento rok je to fakt bieda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotky sú náádherné, Sonja! Na jar sa už tiež začínam tešiť, hoci mám pocit, akoby sme zimu preskočili...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hovoríš mi z duše, tiež som vždy taká, že - "ale tak... nič v podstate", keď sa ma niekto spýta, čo mám nové.. :)
    fotky sú prekrásne! pripomínajú mi staré pohľadnice, ktoré má mamina odložené. :)

    OdpovedaťOdstrániť