4. 9. 2016

Bicyklové potulky

Čo môžem o tomto lete určite prehlásiť je, že som ho prebicyklovala, ako sa len dalo. Do obchodu, na obed do mesta, do knižnice, k babke a dedkovi, na výlet cez víkend... Keď som ho dostala v máji ako predčasný narodeninový darček, bol mi doslova vykúpením pred učením. Ešte si pamätám na tú sobotu, keď som sadla na svoj nový krásny tyrkysový bicykel  (presne tento ♥, nenechajte sa zmiasť farbou na obrázku) a šla sa len tak prejsť (a urobiť si radosť v drogérii :D). Po sto rokoch (teda prakticky po pol roku) som so sebou zobrala aj "Obludu" (analógový Zenit) a len tak si cvakala prírodu okolo cyklistického chodníka. Takmer som zabudla, aké je to ostriť ručne či počítať si zábery. Padlo mi to vtedy neskutočne dobre, aj keď išlo len o takú maličkosť. 

V ten deň sa so mnou dal do reči pán so psíkom, čo sa presťahoval zo Záhoria. Vraj som dobrý človek, keď ku mne hneď prišiel (ten psík). :) Inokedy mi kývali deti z kúpaliska a normálne mi tým zlepšili náladu. :) Niekedy bolo horúco, inokedy veterno, občas ma takmer zastihol dážď, no vždy som sa domov vrátila síce vyčerpaná, ale spokojná. A tak sa po ďalšom malom bicyklovom výlete (nemajte ma za nejakého veľkého športovca, iba využívam cyklistické chodníky a pekné miesta v blízkosti :D) chcem podeliť o tieto májové fotky, po dlhom čase analógové. :) (A hej, mám rada zátvorky, čaute. :D)


2 komentáre:

  1. Jé, no krásné fotky, jako vždy!
    Kolo není "můj styl", na mě moc městské a holčičí, já raději brouzdám terénem přes hory a rám mám klučičí, ale ta barva je nádherná i na obrázku, a pokud je ještě tyrkysovější, tím lepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) Ja chodím častejšie po pevných cestách, takže som zvolila kompromis - aby bol bicykel pekný a aby aj niečo zvládol, a zvládne toho celkom dosť, hoci na to možno nevyzerá! :D Hlavne že sme obe spokojné s tým svojím :))

      Odstrániť