27. 2. 2017

Čiernobiela krajina

Posledné dni vyzerala krajina okolo cesty aj spoza okna domu čiernobielo. Čierne stromy, biely sneh, šedá obloha. Potom šedá hmla, šedá cesta, hnedo-šedá zem. Po čase to bolo celkom únavné a mala som pocit, že to počasie už nikdy neskončí. Ale muselo byť obdobie, keď som sa aj z hmly a sychravého počasia radovala, inak by nevznikli tieto fotky. Teraz, keď pomaly začína tráva naberať svoju zelenú farbu a obloha je modrá, už to ani nie je pravda. Neviem sa dočkať jari, no musím sa so zimou ešte poriadne rozlúčiť pri spomínaní na fotky, ktoré sa tu mali objaviť dávno. :D Takže ak máte už zimy pokrk, snáď mi to odpustíte, no to by som nebola ja, keby som prispievala aktuálne.


2 komentáre:

  1. Jéj, nový príspevok! A hanba mi, lebo ja som úplne zabudla okomentovať aj ten predchádzajúci s krásnymi zimnými fotkami! :D

    Popravde, ja som v posledných dňoch veľa vonku nebola, takže som si nevšimla ani čiernobielu krajinu, o ktorej píšeš. Prvýkrát som bola dlhšie vonku až včera a to bolo veru krásne (a ešte krajšie bude). No ja vždy hovorím, že také škaredé dni treba na to, aby sme si vážili tie pekné. A navyše môžu byť aj veľmi inšpirujúce!

    OdpovedaťOdstrániť