27. 11. 2016

Vianočné ozdôbky

Tieto vianočné zlatíčka beriem v stredu na predajnú burzu do školy. Nepredávam ich na internete, tak som si urobila aspoň fotky na pamiatku, ak by sa náhodou všetky popredali. A ak nie, tak si ich zavesíme na stromček my doma. :D Ja sa na Vianoce teším už teraz, aj darčeky mám už nakúpené, len čakám, kým niektoré prídu domov. 

Vlastne mám pocit, že z leta som sa psychicky prehupla rovno do zimy. Tento rok som si užívala dlhé leto (asi do začiatku októbra), potom prišlo depresívne uvedomenie si, že mi už naozaj nestačí len tričko a niečo na prehodenie, a potom tešenie sa na Vianoce a zimu všeobecne. Celkovo som človek, ktorému trvá, kým sa aklimatizuje a kým sa s niečím definitívne rozlúči. Možno preto mám pocit, že mi všetko tak letí a že nič nestíham. Ach jaj, ale ako to zmeniť! Zatiaľ budem dúfať, že tento rok sa dočkám aj snehu a že oddych počas sviatkov nezbehne príliš rýchlo. :) (Hej, a tie peračníky na konci som vám tuším vôbec neukazovala, tak som sa len chcela pochváliť. :) )


5 komentárov:

  1. prenádherné vecičky. Aj vďaka tebe budú u niektorých krásne vyzdobené Vianoce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Soni mas taky cit pre farby. A pre fotenie! :) Zo vsetkeho ide taka... nostalgicka pohoda. Nechapem ako to robis :) Paci sa mi ten napad so skrupinkami a moc moc sa mi pacia peracniky! P.S. Tak mi pride ze toho stihas vazne dost! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Luci, ďakujem ti krásne! Tvoje komentáre vedia vždy potešiť :)

      Odstrániť